Back to Question Center
0

Semalt SEO συμβουλές για το δικηγορικό γραφείο μάρκετινγκ

1 answers:

Τελευταία, οι δικηγόροι αντιμετωπίζουν πολλά εμπόδια που σχετίζονται με το μάρκετινγκ στο διαδίκτυοδηλαδή τον αυξανόμενο ανταγωνισμό και την αλλαγή της συμπεριφοράς των πελατών. Ως αποτέλεσμα, η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης έχει καταστεί προτεραιότητα για πολλές επιχειρήσεις.

Η SEO είναι μια πρακτική που περιλαμβάνει τη διαμόρφωση τόσο των επιτόπιων όσο και των εκτός του χώρου στοιχείωνμιας ιστοσελίδας που θεωρούνται από τις μηχανές αναζήτησης στην κατάταξη. Πολλές τεχνικές SEO είναι εφαρμόσιμες σε διάφορες βιομηχανίες, αλλά για να πετύχειμε την προώθηση της επιχείρησής σας σε μια νομική βιομηχανία θα πρέπει να διευκρινιστούν ανάλογα. Το μάρκετινγκ σε αυτόν τον κλάδο είναι διαφορετικό, μόλις τοοι κανόνες και οι κανονισμοί επιβάλλονται από κρατικούς δικηγορικούς συλλόγους .

Jack Miller, διευθυντής επιτυχίας πελατών της Σιάλτ Η Ψηφιακή Υπηρεσία υπογραμμίζει τα κύρια χαρακτηριστικά που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επεξεργασία στρατηγικής SEO για μια νομική εταιρεία.

1. Έρευνα λέξεων-κλειδιών

Το πρώτο βήμα στη βελτιστοποίηση μιας ιστοσελίδας είναι η έρευνα λέξης κλειδιού. Ενας δικηγόροςμπορεί να επικεντρωθεί στις λέξεις-κλειδιά που δείχνουν ότι ο ερευνητής σκοπεύει να εγγραφεί για νομικές υπηρεσίες. Αυτές οι λέξεις-κλειδιά πρέπει να έχουν αξιοπρεπή έντασηπροκειμένου να διασφαλιστεί ότι η μηχανή αναζήτησης θα κατευθύνει την κίνηση προς αυτήν. Το κλειδί σε αυτήν την τεχνική είναι να μάθετε ποιοι δυνητικοί πελάτεςμπορεί να πληκτρολογήσει στη γραμμή αναζήτησης.

2. Ειδική κλήση προς δράση

Μια άλλη τεχνική που έχει αποδείξει την αποτελεσματικότητά της είναι μια συγκεκριμένη κλήσησε δράση. Αυτό έχει σχεδιαστεί για να αναγκάσει τον επισκέπτη να αναλάβει δράση. Η Hovewer, δημιουργώντας μια πρόσκληση για δράση, θα απαιτήσει κάποιες προσπάθειες και στρατηγικήπου θα αποσυρθεί. Οι CTAs πρέπει να διασφαλίσουν ότι ο ερευνητής θα δει εύκολα το μήνυμα χωρίς να μετακινηθεί σε πολλές πληροφορίες..Αυτοίθα πρέπει να πραγματοποιήσει αυτή την πρόσκληση για δράση σε κάθε σελίδα του ιστότοπου στην πιο ορατή περιοχή, για παράδειγμα την επικεφαλίδα του ιστότοπου.

3. Σχέδιο δικηγόρου

Αυτό γενικά αναφέρεται σε κώδικα HTML που εφαρμόζεται συνήθως στο περιεχόμενογια να βοηθήσει τη μηχανή αναζήτησης να κατανοήσει τη σχέση μεταξύ μιας ποικιλίας κομματιών του περιεχομένου. Ο νομικός κλάδος έχει το δικό του σχήμαπου επιτρέπει σε μια μηχανή αναζήτησης να γνωρίζει το είδος του περιεχομένου που σχετίζεται με οποιονδήποτε νομικό ή δικηγορικό γραφείο. Σημειώστε το περιεχόμενό σας με το σχήμαβοηθά στη βελτίωση του ποσοστού κλικ μέσω των αποτελεσμάτων της μηχανής αναζήτησης.

4. Ομπρέλες Νομικού Περιεχομένου

Το Google πραγματοποιεί ανίχνευση και ευρετηρίαση περιεχομένου στο διαδίκτυο με συστηματικό και συνεκτικό τρόποτρόπος. Έτσι, είναι καλό να οργανώσετε τον ιστότοπό σας με έναν τρόπο να έχετε μια σελίδα για κάθε περιοχή πρακτικής και να συνοψίσετε όλες αυτές τις πρακτικές λογικά.Αυτό θα εξαλείψει το βάρος της εύρεσης σχετικού περιεχομένου σε έναν ιστότοπο.

5. Κτίριο Link

Το Link Building είναι ένας άλλος παράγοντας που επηρεάζει σημαντικά την κατάταξη σελίδωνστα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Ωστόσο, δεν είναι ίσοι όλοι οι σύνδεσμοι. Ως εκ τούτου, ένας δικηγόρος πρέπει να αποκτήσει συνδέσμους από πηγές υψηλής ποιότητας πουσυμφραζόμενα. Όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός των συνδέσμων υψηλής ποιότητας που οδηγούν στον ιστότοπό σας, τόσο καλύτερη θα είναι η κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης.

Την ημέρα και την ηλικία, η δημιουργία ιστότοπου στο διαδίκτυο δεν είναι προαιρετική για τους δικηγόρους.Κάθε μέρα, όλο και περισσότεροι πελάτες στρέφονται σε ηλεκτρονικές πλατφόρμες για να βρουν πληροφορίες σχετικά με τις νομικές υπηρεσίες. Σιάλτ πελάτες έχουν αποδείξει ότιτο ολοκληρωμένο σχέδιο SEO είναι σημαντικό αν θέλετε να εμφανιστεί στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων της μηχανής αναζήτησης Source .

November 27, 2017