Back to Question Center
0

Semalt Shares SEO Συμβουλές για τη βελτίωση της απόδοσης κινητών ιστοσελίδων

1 answers:

Τα κινητά τηλέφωνα αντικαθιστούν αργά τους επιτραπέζιους υπολογιστές ως το κύριο μέσο του Διαδικτύουπρόσβαση. Μελέτες δείχνουν ότι η πρόσβαση στο κινητό ιστό έχει αυξηθεί σε πάνω από 36,54% μέχρι το 2017. Τα τηλέφωνα καλύπτουν περισσότερο από το 4% της μεγαλύτερης επισκεψιμότητας ιστότοπου.Επιπλέον, η Google ανακοίνωσε ότι η ανταπόκριση του ιστότοπου για κινητά ενός ιστοτόπου θα έχει αντίκτυπο στην κατάταξη μετά από την Google"Mobilegeddon" ενημέρωση 2017.

Τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης κινητού τηλεφώνου ενδέχεται να μην είναι συμβατά με cookie Java ή ιστότοπους.Έτσι, η κινητή εμπειρία θα είναι πολύ πιθανό να μην είναι εντυπωσιακή λόγω αυτών των περιορισμών - özel kreş ücretleri. Λαμβάνοντας υπόψη τη χρήση των κινητών τηλεφώνων ωςβάση για τους έμπορους Διαδικτύου, υπάρχει συγκεκριμένη θέση που περιλαμβάνει τους χρήστες έξυπνων τηλεφώνων. Εκείνοι που θέλουν να πάρουν αυτό το τμήμα της κυκλοφορίαςπρέπει να κάνουν φιλικές προς κινητές ιστοσελίδες, οι οποίες φορτώνουν ταχύτερα τα τηλέφωνα παρά τα επιτραπέζια.

Ο εμπειρογνώμονας του Σιάλτ Ψηφιακές Υπηρεσίες, ο Jason Adler συνιστά τις ακόλουθες συμβουλές για τη βελτίωση της ανάπτυξης τοποθεσιών για κινητά .

1. Η ενοποίηση κινητών ιστότοπων δεν θα πρέπει να είναι μια δεύτερη σκέψη

Η δημιουργία ενός ιστότοπου που ανταποκρίνεται σε κινητές συσκευές πρέπει να είναι πρωταρχικόςστόχος. Αυτό το έργο θα πρέπει να αρχίσει μόλις αρχίσει η ανάπτυξη ιστού να ενσωματώσει όσο το δυνατόν περισσότερες καταστάσεις. Να θυμάστε ότιοι επισκέπτες από ένα smartphone είναι πιθανό να έρθουν σε μεγαλύτερους αριθμούς από εκείνους που προέρχονται από έναν επιτραπέζιο υπολογιστή.

2. Σχεδιάστε έναν απλό ιστότοπο

Ο ιστότοπός σας για κινητά θα πρέπει να λειτουργεί ομαλά χωρίς να χτυπήσει σε πολλά κινητάπλατφόρμες και προγράμματα περιήγησης. Η απλότητα είναι το κλειδί για τη μετατροπή..Είναι αρκετά σοφό να κάνει τους επισκέπτες να βρίσκουν το περιεχόμενο που αναζητούνγια τη στιγμή που φορτώνουν τον ιστότοπό σας. Μην ξεχάσετε να βελτιώσετε και την ασφάλεια. Οι περισσότερες επιθέσεις στον κυβερνοχώρο απευθύνονται σε ευάλωτα άτομαθα μπορούσε να βρίσκεται σε αυτές τις τοποθεσίες για κινητά.

3. Τοποθετήστε περιεχόμενο προτεραιότητας στην κορυφή

Η κύλιση σε μια κινητή συσκευή είναι συχνά ταραχώδης, ειδικά σε αργή σύνδεσηταχύτητες. Οι ευαίσθητες πληροφορίες μπορούν να τοποθετηθούν στην κορυφή για να κάνουν κάποιον χρήστη να εκτελέσει διαδικασίες παρότρυνσης για δράση ή να αποκλείσει σχετικές πληροφορίες.Ξεκινώντας με περιεχόμενο χαμηλής προτεραιότητας μπορεί να χάσει κανείς επισκέπτες αντί να τα μετατρέψει σε πελάτες.

4. Ρωτήστε τους χρήστες σας για τα σχόλιά τους

Η τακτική σύνδεση με άτομα που χρησιμοποιούν τον ιστοχώρο σας είναι μια καλή συνήθεια.Ένας ιστοχώρος που έχει δημιουργηθεί για τους ανθρώπους εξαρτάται από τα σχόλιά τους για βελτίωση στους διάφορους τομείς.

5. Βελτιστοποίηση για εύρος ζώνης

Οι προγραμματιστές πρέπει να βελτιστοποιήσουν τους ιστότοπους για κινητά ώστε να ανταποκρίνονται γρήγορα στις χορηγούμενεςεύρος ζώνης. Οι διαθέσιμοι πόροι για τον ιστότοπο για κινητά θα πρέπει να περιέχουν ελάχιστο αποθηκευτικό χώρο για την εύκολη φόρτωση σελίδων.Να θυμάστε ότι οι περισσότεροι πελάτες χρησιμοποιούν το διαδίκτυο μέσω τηλεφώνου σε ένα σχέδιο κινητής τηλεφωνίας το οποίο είναι εξαιρετικά ασταθές.

6. Να είστε ανοιχτοί για βελτιώσεις

Κάνοντας ένα καλό UI από το μηδέν είναι δύσκολο. Είναι δημιουργικό για να προωθήσει ένα περιβάλλονσυνεχούς πειραματισμού και βελτίωσης των σημερινών και των νέων χαρακτηριστικών. Η πραγματοποίηση βελτιώσεων σε τακτική βάση μπορεί να βοηθήσει στην επίλυσηκαθώς και τη βελτίωση της ανταπόκρισης του ιστοτόπου .

Η βελτιστοποίηση της απόδοσης του ιστότοπού σας για κινητά είναι ένας κρίσιμος παράγοντας που πρέπει να εξετάσετεκατά το σχεδιασμό μιας ιστοσελίδας. Ένας καλός κινητός ιστότοπος όχι μόνο επηρεάζει την κατάταξη αλλά και δίνει στους πελάτες μια εντυπωσιακή περιήγησηεμπειρία, ευνοώντας έτσι τη μετατροπή. Ακολουθώντας τις παραπάνω συμβουλές, είναι δυνατό να δημιουργήσετε έναν ανταποκρινόμενο ιστότοπο με φιλική προς το κινητόγια χρήστες smartphone. Η βελτίωση του ιστότοπου για κινητά έχει θετικό αντίκτυπο στη συνολική απόδοση του ιστότοπου και μπορείνα βοηθήσουν κάποιον να επιτύχει τους στόχους.

November 27, 2017