Back to Question Center
0

Semalt: Τέσσερις λόγοι για τους οποίους οι εταιρείες παροχής υπηρεσιών πληροφορικής πρέπει να έχουν ένα ιστολόγιο

1 answers:

Υπάρχουν πολλές εταιρείες παροχής υπηρεσιών πληροφορικής που απολαμβάνουν επιτυχία στον επιχειρηματικό κόσμο,αλλά για κάποιο λόγο, μόνο μια χούφτα έχει ένα blog στις ιστοσελίδες τους. Πολλοί ITοι εταιρείες παροχής υπηρεσιών συμμορφώνονται με τις παραδοσιακές τεχνικές πώλησης ή το βρίσκουν πολύ δύσκολοκαι χρονοβόρα για τη λειτουργία ενός ιστολογίου. Ωστόσο, εκείνες οι εταιρείες που διαχειρίζονται μια εταιρείατο blog θα αποκομίσει τελικά τα οφέλη από αυτό. Julia Vashneva, Επιτυχία ΠελατώνΔιευθυντής της Semalt Ψηφιακές Υπηρεσίες, εξηγεί τα πλεονεκτήματα που προσφέρει ένα blog σε εταιρείες παροχής υπηρεσιών πληροφορικής .

Επισημάνετε την μοναδικότητα των υπηρεσιών

Το μάρκετινγκ περιεχομένου αποτελεί σημαντικό μέρος της επιχειρηματικής ανάπτυξης σε ολόκληρο τον κόσμο.Πολλές επιχειρήσεις πηγαίνουν ψηφιακά και κινητά, οπότε το μάρκετινγκ περιεχομένου έχει γίνειαπαραίτητες για την παραγωγή και τη διαφοροποίηση του μολύβδου. Την ίδια στιγμή, διαφοροποίησημπορεί να είναι κάπως πρόβλημα για πολλές εταιρείες παροχής υπηρεσιών πληροφορικής, καθώς ασχολούνται με τηντις ίδιες επιχειρήσεις κάθε μέρα. Όταν δημιουργείτε ένα blog, δημιουργείτε κάτι μοναδικό,κάτι που σας κάνει να ξεχωρίζετε από το πλήθος. Χρησιμοποιώντας το, μπορείτε να δείξετε την προσωπικότητά σας,η δεοντολογία της εργασίας σας, ο χαρακτήρας της επιχείρησής σας κλπ., που θα βοηθήσουν τους υποψήφιους πελάτες να επιλέξουν μεταξύ άλλων την εταιρεία σας .

Πολλές εταιρείες παροχής υπηρεσιών πληροφορικής τείνουν να συνδυάζονται μεταξύ τους, καθώς χρησιμοποιούν την ίδια ορολογία.Έτσι πώς μπορούν να είναι βέβαιοι ότι η επιχείρησή σας είναι καλύτερη από μια άλλη εταιρεία; Και πωςμπορεί ένας μελλοντικός πελάτης να δει ότι η ομάδα σας είναι αρκετά ικανή να πάρει το έργοΈγινε? Πολλές εταιρείες παροχής υπηρεσιών πληροφορικής βασίζονται γενικά σε τηλεφωνήματα ή ψύλλουςυπηρεσίες, αλλά ένα προσεκτικά αναπτυγμένο ιστολόγιο μπορεί να ανοίξει ένα εντελώς διαφορετικό,πολύπλοκη μέθοδος απόκτησης νέων πελατών.

Εμφάνιση εμπειρίας και δεξιοτήτων

Η σελίδα "Σχετικά με εμάς" της ιστοσελίδας οποιασδήποτε εταιρείας είναι εξαιρετικά σημαντική κατά την προσέλκυσηνέοι πελάτες. Εάν ισχυρίζεστε ότι ο διευθυντής ή ο ηγέτης σας έχει τόσα χρόνιαεμπειρία, ακριβώς όπως και κάθε άλλη εταιρεία, προφανώς, θα φαίνεται ήπια.Με τη βοήθεια του blog, αντίθετα, μπορείτε να αποδείξετε την εμπειρία σαςκαι τις δεξιότητες διαχείρισης, έτσι ώστε να απευθύνονται στους υποψήφιους πελάτες σας. Είναι σχετικάεύκολο να το κάνεις, αλλά αυτές οι αναρτήσεις ιστολογίου αντικατοπτρίζουν την ουσία όσων θέλετε να προωθήσετε.

Προώθηση της επιχείρησής σας

Το blog θα γίνει μια μεγάλη πλατφόρμα για να φέρει μαζί την κοινότητα υπηρεσιών πληροφορικής.Μόλις γράψετε στο ιστολόγιο της εταιρείας σας, ξεκινάτε μια συζήτηση, η οποίαείναι ανοικτή τόσο για επαγγελματίες του κλάδου όσο και για πελάτες. Τα σχόλια που λαμβάνετεθα σας βοηθήσει να προωθήσετε τις υπηρεσίες σας σε διαφορετικούς ανθρώπους. Αν έχετε το δικαίωμαπεριεχόμενο στο ιστολόγιό σας, θα τοποθετήσει την εταιρεία σας στο χάρτη.

Παραγωγή Νέων Leads

Πρόσφατες μελέτες δείχνουν ότι οι εταιρείες B2B που τρέχουν ένα blog θα παράγουν έως και 67% περισσότεροοδηγεί από τις εταιρείες που δεν το έχουν, και οι εταιρείες B2C έχουν αυτή την ισοτιμία που καταλογίζεταισε 88% αντίστοιχα. Όταν δημιουργείτε την εισερχόμενη στρατηγική μάρκετινγκ,το ιστολόγιό σας πρέπει πάντα να αποτελεί ζωτικό μέρος του. Στην πραγματικότητα, χρησιμοποιώντας τη Μηχανή ΑναζήτησηςΟι τεχνικές βελτιστοποίησης (SEO) στις αναρτήσεις ιστολογίου βοηθούν τις εταιρείες να έχουν καλύτερηβαθμολογίες. Χωρίς μια καλή ποσότητα περιεχομένου που σχετίζεται με το πεδίο, δεν θα είναι δυνατήνα επιτύχω. Όταν προσαρμόζετε το ιστολόγιό σας για σκοπούς SEO, θα είναι πιο πιθανόπροσελκύσει την προσοχή των δυνητικών πελατών.

Η εκκίνηση και η λειτουργία ενός ιστολογίου απαιτεί συνεχείς προσπάθειες από κάποιον που είναι έτοιμοςγια σκληρή δουλειά, έρευνα και έχει το πάθος για το θέμα. Ωστόσο, υπηρεσίες πληροφορικήςοι εταιρείες πρέπει να έχουν επίγνωση του ενδεχόμενου αποτελέσματος που μπορούν να έχουν στην επιχείρηση.Οι πελάτες της Semalt Digital Agency έχουν αποδείξει με επιτυχία ότι η απόδοση της επένδυσης για τη λειτουργία ενός blog αξίζει τον κόπο Source .

November 27, 2017