Back to Question Center
0

Στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό; Η Semalt μοιράζεται χρήσιμες συμβουλές για διαχειριστές μάρκετινγκ στο διαδίκτυο

1 answers:

Οι υπεύθυνοι για το διαδικτυακό μάρκετινγκ ενδέχεται να αναρωτηθούν ποια είναι η καλύτερη προσέγγισηνα πραγματοποιήσει SEO για μια επιχείρηση. Η εκμάθηση των τεχνικών για ένα DIY μπορεί να είναι μια καλή αλλά φθηνή μέθοδος, αλλά μπορεί σύντομα να αντιμετωπίσει τον κίνδυνο όχισυνάντηση ή διατήρηση της απαιτούμενης ικανότητας. Αυτή η κατάσταση φέρνει την ανάγκη να συμπεριληφθεί ένα τρίτο μέρος στις καμπάνιες σας SEO. οτρίτο μέρος μπορεί να είναι η πρόσληψη ενός ειδικευμένου επαγγελματία για να σας βοηθήσει με το μάρκετινγκ Διαδικτύου ή πρόκειται να μια αξιόπιστη εταιρεία SEO γιαη καλύτερη προσφορά στην κατάταξη της ιστοσελίδας σας .

Καμία μαγική μέθοδος ή αφή δεν μπορεί να εγγυηθεί την επιτυχία σε οποιοδήποτε πεδίο - tips gratis taruhan bola macaubet. Κάθε διαδίκτυοη ανάγκη μάρκετινγκ είναι μοναδική. Διαφορετικά συστατικά του μάρκετινγκ Διαδικτύου μπορεί να λειτουργούν καλά με μια προσέγγιση DIY ενώ άλλα είναι φανταστικάόταν εκτελείται από έναν εμπειρογνώμονα. Σε άλλες περιπτώσεις, επιχειρήσεις SEO που έχουν μια φήμη θα μπορούσε να είναι πολυμήχανος. Άλλοι τρόποι που υπήρξανεπιτυχής περιλαμβάνουν έναν συνδυασμό μιας ή περισσοτέρων μεθόδων με διαφορετικές εντάσεις .

Ross Barber, Διευθυντής Επιτυχίας Πελατών του Σιάλτ Digital Services, έχει συντάξει μια λίστα με 3 συμβουλές οι οποίες μπορούν να είναι έτοιμες για την εκστρατεία μάρκετινγκ στο διαδίκτυο:

1. Προϋπολογισμός και κόστος

Είναι σημαντικό να υπολογίσουμε πόσο θα χρειαστεί ολόκληρο το καθήκονστο σπίτι ή εξωτερικά. Μια εποχή στην εκτίμηση δεν επιτυγχάνει τον χρόνο και την κόπωση. Ο χρόνος είναι χρήμα, και έτσι είναι και σαςσυμμετοχή και ανησυχία. Πρακτικά, η εξωτερική ανάθεση μπορεί να είναι δαπανηρή και μπορεί να απαιτεί περισσότερη χρηματοδότηση από το να το κάνεις στο σπίτι. ΓιαΓια παράδειγμα, ένας προϋπολογισμός μικρότερος από 300 δολάρια δεν μπορεί να υποσχεθεί επιτυχία όταν ανατίθεται σε εξωτερικούς συνεργάτες. Μια επιχείρηση που χρεώνει 5000 δολάρια ΗΠΑ για μια πλήρη μηνιαία / ετήσιατο σχέδιο είναι ένα τέλος εισόδου στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η διαχείριση μιας ομάδας σπιτιών ή ακόμη και μισθωτών εργαζομένων για το ίδιο έργο μπορεί να απαιτήσει περισσότερα.

2. Επιχειρηματικό μοντέλο

Μια εταιρεία που εξαρτάται εξ ολοκλήρου από το διαδίκτυο για τους πελάτες ενδέχεται να χρειαστείκάποια εκπαίδευση στο σπίτι και συμβουλές για την εκτέλεση του. Για παράδειγμα, η επιχείρησή σας θα μπορούσε να κάνει μεγάλες ποσότητες, όπως ένα εκατομμύριο δολάρια. Αυτόη επιχείρηση μπορεί να είναι μια κρίσιμη ρύθμιση που μπορεί να χρειαστεί ο διαχειριστής να έχει γνώση σχετικά με τις συμβουλές SEO. Από την άλλη πλευρά, μια εταιρεία που κάνειδεν εξαρτώνται από το διαδίκτυο εξ ολοκλήρου για το μάρκετινγκ μπορεί να απαιτήσει μια εσωτερική ομάδα.

3. Διαθεσιμότητα του αναγκαίου επιπέδου εμπειρογνωμοσύνης

Όταν η επιλογή στο σπίτι είναι η επιλογή σας, υπάρχει ανάγκη να μάθετενα αυξήσετε τον επαγγελματισμό σας. Μια άλλη ανάγκη μπορεί να είναι το είδος της εργασίας που μπορεί να ταιριάζει με τις ανάγκες SEO σας. Μια εταιρεία που υπόσχεται να κάνει SEOγιατί θα πρέπει να έχετε μια δουλειά παρόμοια με τον στόχο της καμπάνιας σας στο διαδίκτυο. Η διαθεσιμότητα του κατάλληλου επαγγελματίαείναι επομένως ένας παράγοντας που μπορεί να καθορίσει εάν το μάρκετινγκ στο Διαδίκτυο θα γίνει στο σπίτι ή θα ανατεθεί σε εξωτερικούς συνεργάτες .

Συμπέρασμα

Επιλέγοντας μεταξύ της εσωτερικής τελειότητας ή της εξωτερικής ανάθεσης της μηχανής αναζήτησής σαςΗ βελτιστοποίηση (SEO) ή το μάρκετινγκ στο διαδίκτυο μπορεί να είναι ένα δύσκολο έργο. Είτε πρόκειται για pay-per-click ή PPC management, το περιεχόμενομάρκετινγκ, σχεδιασμός ιστοσελίδων, ηλεκτρονικές προμήθειες, δημοσιογραφική μάρκα, κινητό μάρκετινγκ ή μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μια προσέγγιση DIY ή μίσθωσης μπορεί να είναιτι ψάχνετε. Ωστόσο, η επιλογή δεν είναι εύκολη. Ανάλογα με παράγοντες όπως ο προϋπολογισμός / το κόστος, το επιχειρηματικό μοντέλο ή η διαθεσιμότητατου απαιτούμενου επαγγελματισμού, μπορεί κανείς να είναι σε θέση να καθορίσει την καλύτερη μέθοδο που πρέπει να εξετάσει. Αυτός ο οδηγός μπορεί να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε τοτην καλύτερη προσέγγιση ή συνδυασμό για να σας φέρει στους στόχους μάρκετινγκ Διαδικτύου σας.

November 27, 2017