Back to Question Center
0

Συμβουλές από Semalt για το πώς να ξεπεράσουμε τους ανταγωνιστές σας στο SEO

1 answers:

Η SEO είναι μια μακροπρόθεσμη στρατηγική και μια οικονομικά αποδοτική εκστρατείαεγγυάται συνολικές αποδοχές για μέγιστο χρονικό διάστημα 2 ετών και ελάχιστο χρονικό διάστημα 6 μηνών. Όταν πρόκειται για SEO,η κατάταξή σας μπορεί να αυξηθεί και να μειωθεί δραστικά μέσα σε ένα χρονοδιάγραμμα μιας ημέρας. Ένα καλό παράδειγμα είναι η διακύμανση των τιμών των μετοχών στοτο χρηματιστήριο, όπου τα εμπορεύματα μπορούν να προκαλέσουν μειώσεις των τιμών κατά 20% - cheap chapter 7 lawyers.

Ο αλγόριθμος κατάταξης του ιστότοπου Google αλλάζει περιοδικάλόγω πολλών λόγων και στρατηγικών που προτάθηκαν ως ο κύριος παράγοντας που επηρεάζει τις αλλαγές. Για πελάτες που απολαμβάνουν έλεγχοβαθμολογίες σε καθημερινή βάση μπορεί να προκαλέσει απογοητευτικά αποτελέσματα .

Ως πελάτης, δεν χρειάζεται να εγείρετε συναγερμό όταν κάποιος από εσάςσημαντικός ανταγωνιστής SEO ξεπερνά την πολύτιμη λέξη σας στην κατάταξη της Google. Ωστόσο, η πτώση θα σας κάνει να θέσετε μακροπρόθεσμαστρατηγικές για να αποκτήσουν πάλι υψηλές βαθμολογίες. Ο κορυφαίος εμπειρογνώμονας της Σιάλτ Ψηφιακές Υπηρεσίες, Andrew Dyhan δίνει μια λίστα με κορυφαίους πέντε τρόπους που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τους ανταγωνιστές σας στο SEO.

Δημιουργήστε πολύτιμες συνδέσεις

Σμίκρυνση ενός ανταγωνιστή που έχει υψηλή θέση για περισσότερααπό τρεις εβδομάδες μπορεί να είναι λίγο δύσκολο. Για να ξεπεράσετε έναν τέτοιο ανταγωνιστή στο SEO, δοκιμάστε να δημιουργήσετε πιο πολύτιμες συνδέσεις με ολοκληρωμένεςεπιρροές στη δουλειά σας. Για να γίνει περισσότερο εμφανές το περιεχόμενό σας, δημιουργήστε ένα καλό δίκτυο με εκδότες υψηλότερης κατηγορίας καιεπιρροές. Αυτή η στρατηγική θα έχει το περιεχόμενο σας να μοιράζεται σε παγκόσμιες πλατφόρμες και να κερδίζει έναν καλό αριθμό συνδέσμων.

Για να θέσει το ανταγωνιστή SEO σας ντροπή, δοκιμάστε να εργαστείτε με το BuzzSumo,ένα αξιόπιστο εργαλείο έρευνας που εντοπίζει κορυφαίους παράγοντες επηρεασμού στον κλάδο σας .

Παραγωγή περιεχομένου υψηλής ποιότητας

Όταν πρόκειται για SEO, η ανάγκη για την παραγωγή υψηλότερης ποιότηταςτο περιεχόμενο δεν μπορεί να τονιστεί αρκετά..Για να πιάσετε τον ανταγωνιστή σας να σας ξεπεράσει στο SEO, εισαγάγετε άλλη εναλλακτική λύσημορφή περιεχομένου όπως βίντεο και γραφικά πληροφοριών. Δημιουργήστε καλούς συνδέσμους ασχολούμενοι με το πρωτότυπο περιεχόμενο και το πρωτότυποέρευνα.

Χρησιμοποιήστε το προφίλ σύνδεσης του αγωνιζομένου σας

Στον SEO, ο εντοπισμός των δυνατών και αδύναμων σημείων είναι ααπαραίτητη προϋπόθεση για την επίτευξη συνεκτικών αποδόσεων. Οι εισερχόμενες συνδέσεις χρησιμοποιούνται συνήθως στο SEO. Επωφεληθείτεεισερχόμενους συνδέσμους για να ανιχνεύσετε τους ανταγωνιστές σας και να προσδιορίσετε τις δυνάμεις τους. Αφού εντοπίσετε τις δυνάμεις του ανταγωνιστή σας, ξεπεράστε τουςστο SEO δεν θα είναι ένα δύσκολο έργο.

Διαφορετικός αριθμός εργαλείων είναι διαθέσιμοι όταν πρόκειταιαξιολόγηση των εισερχόμενων συνδέσεων και ταυτοποίηση αδυναμιών. Επικεντρωθείτε στις δυνάμεις σας και εργάζεστε στις αδυναμίες σας για να ξεπεράσετε το δικό σαςανταγωνιστής στο SEO .

Υιοθέτηση τοπικών στρατηγικών SEO

Όπως ανέφερα προηγουμένως, το SEO είναι μια μακροπρόθεσμη στρατηγική πουαπαιτεί από έναν πελάτη να είναι έξυπνος για να επιβιώσει σε δύσκαμπτο ανταγωνισμό. Αντί να ασχολούμαστε με τις εθνικές πλατφόρμες, εξετάστε την προτεραιότητατοπική στρατηγική SEO και εργάζονται για την καταχώρησή της σε τοπικό 3-pack. Με αυτόν τον τρόπο, το περιεχόμενό σας θα αποκτήσει μεγαλύτερη προβολή, κοινόχρηστα στοιχεία και πολλά άλλασυνδέσεις. Επίσης, δουλέψτε με τους τοπικούς δείκτες, όπως τους τίτλους, το περιεχόμενο και τις μετα-περιγραφές.

Μέσα σε λίγες εβδομάδες, θα αρχίσετε να συνειδητοποιείτεκάποια πρόοδο στην καμπάνια σας SEO που θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τον ανταγωνιστή σας.

Προσφέρετε διάφορες σειρές προϊόντων

Προσφέρει διάφορα προϊόντα στην επιχείρησή σας online θέτειείστε σε καλύτερη θέση σε σύγκριση με τον ανταγωνιστή σας. Το βασικό σημείο στην προσφορά ποικίλων προϊόντων είναι η εύρεση ενός τρόπου να ξεπεράσετε το δικό σαςαντίπαλος χωρίς να αντιμετωπίζει σκληρό ανταγωνισμό στην καμπάνια σας. Η ενασχόληση με ορισμένα προϊόντα που ο αντίπαλός σας δεν προσφέρει θα το κάνειβοηθήστε να επανατοποθετήσετε τη στρατηγική SEO και να σας δώσουμε τεράστια οφέλη.

Το καλύτερο πράγμα για SEO είναι η πραγματοποίηση συνεπήςεπιστρέφει μακροπρόθεσμα. Οι πτυχές που αναφέρθηκαν παραπάνω δεν περιορίζονται σε βραχυπρόθεσμη εφαρμογή, αλλά μάλλον δυνητικές εναλλακτικές λύσεις που θα σας βοηθήσουννα είστε στις κορυφαίες θέσεις με το χρόνο. Για να αποφύγετε να ξεπεράσετε τον ανταγωνιστή σας στο SEO, παραμείνετε πάντα προσεκτικοί και διαφοροποιήστε τη γραμμήτων προϊόντων σας .

November 27, 2017