Back to Question Center
0

Συμβουλές από Semalt για το πώς να εκτελέσει Ανταγωνιστική Ανάλυση της καμπάνιας SEO

1 answers:

Η SEO είναι μια οικονομικά αποδοτική καμπάνια που απαιτεί από τον πελάτη να είναι σε επαγρύπνησημε μακροπρόθεσμες στρατηγικές. Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς ο ανταγωνιστής σας έχει πάει πολύ στην πιο προτεραιότητά σαςλέξη-κλειδί; Εκεί έρχεται η ανταγωνιστική ανάλυση.

Για να αποφευχθεί ο αυστηρός ανταγωνισμός στο SEO, είναι σημαντικόνα παρακολουθήσετε προσεκτικά τον ανταγωνιστή σας, να διαβάσετε προσεκτικά τις αναφορές και να εκτελέσετε ανάλογα την ανταγωνιστική ανάλυση. Ο εμπειρογνώμονας του Σμαλτ Οι ψηφιακές υπηρεσίες, Andrew Dyhan εξηγεί πώς να τρέξει μια ανταγωνιστική ανάλυση του SEO.

Πριν ξεκινήσετε την καμπάνια σας SEO, εξετάστε τη διεξαγωγή μιας σωστήςτην εξέταση των ποιοι είναι οι ανταγωνιστές σας, ποιες λέξεις-κλειδιά χρησιμοποιούν και ποιες διαδικασίες προχώρησαν για να επιτύχουν τη βαθμολογία τους - kangertech t3s not vaping.SEO ανταγωνιστική ανάλυση βοηθά έναν πελάτη να επιτύχει τους στόχους, να εντοπίσει τις προσπάθειες, και να συμβαδίσει με το ρυθμό SEO να παραμείνει στοη κορυφή.

Η ανταγωνιστική ανάλυση είναι μια διαδοχική και διαδικαστική διαδικασία που σας επιτρέπειγια τη δομή των προσπαθειών SEO. Διαφορετικά εργαλεία και στρατηγικές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εκτέλεση μιας ανταγωνιστικής ανάλυσης. Εμείς στοSemalt έχουν επεξεργαστεί έναν αποτελεσματικό οδηγό 4 βημάτων σχετικά με τον τρόπο εκτέλεσης μιας αποτελεσματικής ανταγωνιστικής ανάλυσης της εκστρατείας SEO .

Αναγνώριση λέξεων-κλειδιών

Η επιλογή μιας αποτελεσματικής λέξης-κλειδιού μπορεί να είναι δύσκολη υπόθεση. Μπορείςμίσθωση επαγγελματίες SEO για να επιλέξετε μια κατάλληλη λέξη-κλειδί για την ανταγωνιστική ανάλυση σας. Μετά την αναγνώριση της λέξης-κλειδιού,η ανταγωνιστική ανάλυση βοηθά τους πελάτες να βρουν άλλες πιθανές λέξεις-κλειδιά στη διαδικασία.

Στην αναγνώριση λέξεων-κλειδιών χρησιμοποιούνται διάφοροι τρόποι. Ένας πελάτης είναιδεδομένης της δυνατότητας χρήσης του αξιόπιστου, ανάλογα με τον τύπο της επιχείρησης.

  • Η χρήση του εργαλείου σχεδιασμού λέξεων-κλειδιών Google που διερευνά την καλύτερη λέξη-κλειδί
  • Η χρήση της πρόθεσης χρήστη να δημιουργήσει τη στρατηγική λέξεων-κλειδιών
  • Η τάση της μακροπρόθεσμης λέξης-κλειδιού στις ηλεκτρονικές επιχειρήσεις

Καθορίστε SEO ανταγωνιστές

Η εκστρατεία SEO είναι σαν μια κούρσα, όπου κανείς δεν κερδίζει. Όταν πρόκειται για SEO, σαςοι ανταγωνιστές είναι εκείνοι που κατατάσσονται στις πρώτες δύο σελίδες, με την ίδια λέξη με τη δική σας. Ωστόσο,είναι καλό να σημειώσουμε ότι οι ανταγωνιστές σας στο διαδίκτυο δεν είναι πάντα οι ανταγωνιστές της επιχείρησής σας.

Είναι επίσης πιθανό να έχετε άμεσους ανταγωνιστές που γνωρίζετεαπολύτως τίποτα. Αυτό είναι όπου το ανταγωνιστικό έρχεται σε πρακτικό. Η ανταγωνιστική ανάλυση περιλαμβάνει εργαλεία ευφυΐας όπωςKeyword Spy και SEMRush..Αυτά τα κορυφαία εργαλεία θα σας βοηθήσουν να εντοπίσετε τις επιχειρήσεις που θα επιλέξουν τις λέξεις-κλειδιά που έχετε επιλέξει. Όταν χρησιμοποιείτε την ευφυΐαεργαλεία, εξετάστε το ενδεχόμενο αναβάθμισης σε ένα premium account για να αποκτήσετε τον πλήρη κατάλογο των ανταγωνιστών.

Τα εργαλεία ανταγωνιστικής νοημοσύνης σας βοηθούν επίσης να βρείτε μια άλλη λέξη-κλειδίπου μπορούν να ενσωματωθούν στη στρατηγική SEO σας.

Προσδιορίστε τις αυθεντικές τοποθεσίες ανταγωνιστών σας

Μερικές φορές μπορεί κανείς να έχει μη ρεαλιστικές προσδοκίες για έναν ιστότοπο SEO. Να αποφύγωαυτό, καθορίστε πόσο έγκυρες ιστοσελίδες των ανταγωνιστών σας δημιουργούν ένα αποτελεσματικό σχέδιο αντιμετώπισης. Ανταγωνιστικόςη ανάλυση βοηθά τις επιχειρήσεις να εξετάσουν ορισμένους από τους παράγοντες όπως η εξουσιοδότηση τομέα και η συγκεκριμένη ηλικία ενός τομέα.

Μετά την αναγνώριση των κορυφαίων ανταγωνιστών σας, χρησιμοποιήστε το ανταγωνιστικό σαςεργαλείο πληροφοριών για να βρείτε τους κοινωνικούς δείκτες των ανταγωνιστών σας, την αρχή σελίδας και την αρχή τομέα. Απλά πληκτρολογήστε τοURL του ανταγωνιστή σας στο εργαλείο σας και να διαβάσετε τις πληροφορίες. Επίσης, τα εργαλεία ανταγωνιστικής ανάλυσης βοηθούν έναν πελάτη να μάθει τον αριθμότων συνδέσμων που μοιράζονται ο αγωνιζόμενος, των κλωβών αγκύρωσης και των κορυφαίων σελίδων .

Για να έχετε μια αποτελεσματική εκστρατεία SEO, σκεφτείτε να ανταγωνιστείτεοι παίκτες της αγοράς των οποίων οι ιστότοποι έχουν χαμηλότερη εξουσιοδότηση τομέα από εκείνη του ιστότοπού σας .

Σύγκριση τοποθεσιών και σελίδων

Αφού περάσετε από τα πρώτα τρία βήματα, θα έχετε ολοκληρωμένηλεπτομέρειες σχετικά με το ποιοι είναι οι ανταγωνιστές σας και τις αρχές τομέα των τοποθεσιών τους. Μέχρι τώρα έχετε επίσης μια λεπτομερή αναφορά για το πόσο δυσκίνητη ήτανθα είναι η αντιμετώπιση των ανταγωνιστών σας. Εξετάστε τη χρήση Σμαλτ Αναλυτής ιστοτόπου. Το εργαλείο μπορεί να εκτελέσει ολοκληρωμένη ανάλυση τουτις επιδόσεις SEO του ανταγωνιστή, συμπεριλαμβανομένων των βασικών στοιχείων όπως η έντονη περιγραφή της πυκνότητας λέξεων-κλειδιών, ο αριθμός των συνδέσεων σε έναν ιστότοπο,το μέγεθος της σελίδας και τον συνολικό αριθμό των λέξεων σε μια σελίδα .

Ως πελάτης, μπορείτε επίσης να είστε περίεργοι να μάθετε πώς συνδέεστε με το κοινωνικόπλατφόρμες πολυμέσων. Σε μια τέτοια περίπτωση, το Klout είναι το καλύτερο εργαλείο για να αποκτήσετε μια ευρεία επισκόπηση του πόσο διάσημο είναι ένα άτομο. Klout εργαλείομπορεί να αναλύσει μέχρι και 12 δισεκατομμύρια σήματα τη φορά, δίνοντάς σας μια ιδέα για το πόσο απλό ή δύσκολο θα είναι να ανταγωνιστείτε το δικό σαςανταγωνιστές στις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων .

Ένα άλλο σπουδαίο εργαλείο σύγκρισης των επιρροών είναι η Alexa, ένα εργαλείο που δίνειτις λεπτομέρειες σχετικά με τα δημογραφικά στοιχεία, το ποσοστό εγκατάλειψης και την επισκόπηση ημερήσιων σελίδων. Το Rixot είναι ένα άλλο εργαλείο που επιτρέπει στον πελάτη να έχειμια λεπτομερή ιδέα του ποιοι ασχολούνται και των λέξεων-κλειδιών που αξίζει να εφαρμοστούν στην SEO πρακτική σας.

Η εκτέλεση ανταγωνιστικής ανάλυσης είναι το πράγμα που εσείςδεν πρέπει ποτέ να χάσετε. Κατά την εκτέλεση της εκστρατείας SEO σας, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τόσο τους άμεσους όσο και τους έμμεσους ανταγωνιστές σας.Χρησιμοποιήστε μια φυσική γλώσσα και επιλέξτε τη λέξη-κλειδί με σύνεση.

November 27, 2017