Back to Question Center
0

Συμβουλές Semalt σχετικά με τον τρόπο εκτέλεσης αναπροσαρμογής περιεχομένου

1 answers:

Η δημιουργία νέου περιεχομένου για έναν ιστότοπο είναι ο τρόπος για να εξασφαλιστεί η παρουσία του SEO.Ταυτόχρονα, η αναδιάταξη παλαιού περιεχομένου θα ενισχύσει την κατάταξη της SEO σας. Ωστόσο, δίνοντας σε ένα παλιό περιεχόμενο ένα καινούργιο παλτό χρώματοςμπορεί να είναι ένα δύσκολο έργο ειδικά αν δεν ξέρετε τι να ξεκινήσετε - clogged drain plumber.

Ο κύριος εμπειρογνώμονας της Σμαλτ Ψηφιακές Υπηρεσίες, ο Frank Abagnale περιγράφει τους κρίσιμους παράγοντες που πρέπει να λάβουμε υπόψη για την επιτυχή επαναφορά του περιεχομένου.

1. Χρήση HTML5 -->

1. Ανακτήστε όλα τα δεδομένα των διαφημιστικών καμπανιών που πραγματοποιήθηκαν προηγουμένως. Να πάρει όλατα δεδομένα μπορούν να σας βοηθήσουν να παραμείνετε επικεντρωμένοι στις προηγούμενες τακτικές SEO. Με βάση αυτή την εμπειρία, θα βελτιώσετε επίσης την αποτελεσματικότητα της χρήσηςσυγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά, επιλέγοντας το πιο κατάλληλο κανάλι μάρκετινγκ. Υπάρχουν πολλά αυτόματα εργαλεία που μπορούν να σας βοηθήσουν να αναλύσετε τις επιχειρήσειςμετρήσεις για μια εκτεταμένη περίοδο. Τα δεδομένα είναι το βασικό στοιχείο στις θεμελιώδεις πληροφορίες σχετικά με την απόδοση της επιχείρησής σας .

2. Ανταπόκριση σχεδιασμού -->

2. Ο κατακερματισμός του πελάτη είναι απαραίτητος. Το περιεχόμενο που θα επιλέξετε θα έπρεπεαντικατοπτρίζουν την εξειδικευμένη θέση που προσπαθείτε να εντυπωσιάσετε. Η εστίαση στην στοχευμένη θέση σας είναι ένας ευεργετικός παράγοντας για την επίτευξη στόχου διαφημιστικών καμπανιών.Η τμηματοποίηση μπορεί να είναι ένα ισχυρό εργαλείο για την προσέγγιση του κοινού σας σε όλες τις πιθανές πλατφόρμες. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι υποφέρουν από εργαλεία απάτηςπου υπόσχονται να δώσουν γρήγορα αποτελέσματα στην απόκτηση της κυκλοφορίας. Ωστόσο, δεν λαμβάνει υπόψη την κατάτμηση του πελάτη λογαριασμού. Η επανατοποθέτησητου περιεχομένου μπορεί να σας βοηθήσει να επιλύσετε αυτό το πρόβλημα, φθάνοντας στην ιδιαίτερη θέση σας με επιτυχία.

3..Γνωστική διαφωνία -->

3. Η δημιουργία ενός ανταποκρινόμενου περιβάλλοντος χρήστη είναι μια άλλη ουσιαστική πτυχήτου αναπροσανατολισμού του περιεχομένου. Έχει θετικό αντίκτυπο στη διατήρηση του ενδιαφέροντος των επισκεπτών στον ιστότοπο, πράγμα που σημαίνει συνεχή δέσμευση τουακροατήριο. Το UX θεωρεί τα στοιχεία που κάνουν την περιήγηση σε ολόκληρη την ιστοσελίδα άνετη για τους επισκέπτες. Έχει να κάνει πολλά με το σχεδιασμό ιστοσελίδωνκαθώς. Το σύνολο του συνόλου των τεχνικών UI καταλήγει στην ανάγκη να τοποθετηθούν τα κουμπιά κλήσης για δράση στη συγκεκριμένη θέσηθέση στον ιστότοπο. Όσο περισσότερο σχεδιαστεί από τον διαδραστικό χρήστη της UX, τόσο πιο πιθανό είναι να αντιδράσει στο μήνυμα που θέλετε να παραδώσει .

4. Λέξεις κλειδιά Εφαρμογή -->

4. Συλλέξτε πληροφορίες σχετικά με τους αναγνώστες. Στοιχεία και σχόλια απόοι τρέχοντες αναγνώστες θα σας βοηθήσουν να εκτιμήσετε τις προοπτικές ικανοποίησης του πελάτη. Μπορείτε να ζητήσετε ατομικές απόψεις και απόψειςέτσι ώστε να είναι επωφελής για τις απαραίτητες προσαρμογές. Μετά από όλα, ο ιστότοπος είναι ό, τι θέλει το κοινό. Φτάνοντας μερικά από αυτάαυτοί οι χρήστες θα αποκομίσουν τα μεγάλα οφέλη σας με τη μορφή της απόκτησης της απαραίτητης γνώσης σχετικά με τις ιδέες που θα πρέπει να ενσωματώσετε στο μέλλονεκστρατείες.

5. Μερικές φορές, το παλαιότερο περιεχόμενο μπορεί να σας εμπνεύσει για τη δημιουργία του μέλλοντοςπεριεχόμενο. Επωφεληθείτε από ένα δίκαιο χρονικό διάστημα για να επιστρέψετε στο παλαιότερο περιεχόμενο. Δεν είναι όλα χρήσιμα. Ωστόσο, η ανάπτυξη ενός καλού περιεχομένουστρατηγική, η οποία επικεντρώνεται στα προηγούμενα υλικά, μπορεί να βοηθήσει στο σχεδιασμό διαφημιστικών καμπανιών. Το περιεχόμενο θα πρέπει να έχει ανανεωθεί.Μετά από αυτά τα απλά βήματα, το παλιό περιεχόμενο θα παραμείνει αειθαλές. Επίσης, είναι επίσης δυνατή η μετατροπή παλιού περιεχομένου σε κάτι εντελώςδιαφορετικά .

Μόλις ο στόχος των εκδοτών είναι να διατηρηθεί η σημασία του περιεχομένουκαι η ορατότητα, η επιστροφή στο παλιό περιεχόμενο από καιρό σε καιρό είναι σημαντική για πολλούς λόγους. Ο κύριος λόγος είναι ότι η επαναφορά παλαιού περιεχομένουμπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε τα αποτελέσματα κατάταξης SEO. Η παραβίαση της προηγούμενης ανατροφοδότησης είναι ένα τεράστιο λάθος, που μπορεί να μειώσει πολλές προσπάθειες. Επομένως,η επανάληψη παλαιού περιεχομένου απαιτεί τις προαναφερθείσες πτυχές .

November 27, 2017