Back to Question Center
0

Συμβουλές σχετικά με την παραγωγή μολύβδου από Semalt

1 answers:

Η οδήγηση μιας κυκλοφορίας στην ιστοσελίδα σας μπορεί να είναι μια δαπανηρή επιχείρηση. Όταν το SEO αποτύχει,η επιχείρησή σας μπορεί να παρουσιάσει σημαντική απώλεια. Ένας δικτυακός τόπος είναι μια ψηφιακή αγορά - vichy anti imperfection global care agency. Είτε ψάχνετε πελάτες, πελάτεςή συνδρομητές, κερδίζοντας τους ανταγωνιστές σας είναι ένα δύσκολο έργο.

Ο Διαχειριστής Επιτυχίας Πελατών του ημιτάλ ,Ο Jason Adler έχει συντάξει έναν κατάλογο έξι συμβουλών που θα ενισχύσουν την απόδοση της καμπάνιας σας στο SEO.

1. Δημιουργία μιας μικρής σελίδας προορισμού

Για οποιεσδήποτε συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά, μπορεί να αυξηθεί μια καλά προετοιμασμένη μικρή σελίδα προορισμούτα ποσοστά μετατροπής σας κατά 15%. Μικρή σελίδα προορισμού είναι μια σελίδα που εμφανίζεται για να δείξει σε ένα ενδιαφερόμενο άτομο τις πληροφορίες σχετικά με μια συγκεκριμένησελίδα. Οι περισσότεροι χρήστες του διαδικτύου ελέγχουν ευχάριστα τέτοιες σελίδες εάν έχουν τις απαραίτητες πληροφορίες. Ένας επισκέπτης πρέπει να βρει το περιεχόμενοαυτός / αυτή ψάχνει για αρκετά σύντομα, ώστε να κάνει έναν αναγνώστη να κάνει κλικ στο σύνδεσμό σας.

2. Εγκατάσταση ζωντανής σε απευθείας σύνδεση συνομιλίας κώδικα HTML

Η ζωντανή συνομιλία είναι μια νέα τάση που είναι σημαντική για την online επικοινωνία. Ζωη συνομιλία είναι μια εύκολη επιλογή για έναν επισκέπτη να μιλήσει με ένα εκτελεστικό στην ιστοσελίδα αμέσως μετά τη φόρτωση της σελίδας. Από τον πίνακα διαχείρισης, οι περισσότεροιοι εταιρίες ζωντανής συνομιλίας έχουν μια εφαρμογή για κινητά που επιτρέπει σε μια συνομιλία διαχειριστή με τους επισκέπτες, όπως σε μια εφαρμογή τυπικού μηνύματος. Η ζωντανή συζήτηση είναιένα μεγάλο χαρακτηριστικό που θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τους πελάτες και να μετατρέψετε τους επισκέπτες σε αγοραστές.

3..Προσθέστε τον αριθμό τηλεφώνου σας

Οι αξιόπιστες πληροφορίες επικοινωνίας συμβάλλουν στην οικοδόμηση αξιοπιστίας ενόςδικτυακός τόπος. Μια τοποθεσία με έναν αριθμό τηλεφώνου εργασίας, μετά από τον οποίο μπορείτε να πάρετε απάντηση, θα κάνει τους ανθρώπους να σας εμπιστεύονται στους ανταγωνιστές σας. Σεσε ορισμένες περιπτώσεις, πολλές τοποθεσίες απάτης δεν περιλαμβάνουν τους αριθμούς τηλεφώνου λόγω φόβου για παρακολούθηση .

4. Κάντε την ιστοσελίδα σας φιλική προς το κινητό

Η έρευνα δείχνει ότι η χρήση του διαδικτύου από το κινητό τηλέφωνο αντικαθίσταται αργάχρήση της επιφάνειας εργασίας. Το 4% των παγκόσμιων χρηστών επιφάνειας εργασίας αλλάζουν σε κινητά. Πάνω από το 75% των χρηστών άνω των 16 στις ΗΠΑ έχουν smartphone.Όταν κάνετε το site σας απόκριση σε smartphones, μπορείτε να κερδίσετε πάνω από ένα συγκεκριμένο δημογραφικό στη θέση σας.

5. Προσθέστε τη διεύθυνση ή την τοποθεσία σας

Περισσότερο από το 50% των χρηστών του διαδικτύου χρησιμοποιούν μηχανές αναζήτησης για να βρουν τη διεύθυνσηεταιρείας ή επιχείρησης. Περίπου το 18% όλων των καθημερινών αναζητήσεων, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν από smartphones, οδήγησαν σε πωλήσεις. Εμφάνιση της διεύθυνσής σας, φυσικήη θέση και τα γραφεία δημιουργούν αξιοπιστία καθώς και αυξάνουν τον αριθμό των πελατών που μετατρέπονται σε πωλήσεις .

6. Χρήση βίντεο φροντιστηρίων

Χρησιμοποιώντας ένα εξηγώντας βίντεο έχει αποδειχθεί ότι είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικάγεννήτριες μολύβδου. Πολλοί άνθρωποι τρέχουν "πώς να" blogs, καθώς και πολλές εταιρείες προϊόντων βάζουν τέτοια βίντεο στο περιεχόμενό τους για να πάρει οδηγεί απόάτομα που προτιμούν να παρακολουθούν την ανάγνωση.

Αύξηση οδηγεί στον ιστοχώρο σας είναι ένα κρίσιμο μέρος της μηχανής αναζήτησηςΒελτιστοποίηση. Καμία μέθοδος δεν μπορεί να εγγυηθεί την άμεση αύξηση των οδηγών σε έναν ιστότοπο. Σε άλλες περιπτώσεις, ένας συνδυασμός δύο ή περισσοτέρων μεθόδωνθα μπορούσε να είναι αυτό που λειτουργεί. Κάθε κατάσταση ιστότοπου είναι μοναδική και έχει μοναδικές ανάγκες όσον αφορά την κατάταξη. Ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές,θα αποκτήσετε αξιόπιστο ακροατήριο και συνεχή πρακτική δημιουργίας νέων πελατών.

November 27, 2017