Back to Question Center
0

Το Semalt εξηγεί ποιο περιεχόμενο παράγει τους περισσότερους συνδέσμους για τους ιδιοκτήτες επιχείρησης

1 answers:

Το κτίριο Link παρουσιάζει μεγάλη αβεβαιότητα. Αυξάνει την τοποθεσίααλλά επίσης ενέχει τον κίνδυνο να έχουν χαμηλότερες βαθμολογίες στην αναζήτηση Google. Οι επιχειρήσεις επωφελούνται από συνδέσεις υψηλής ποιότητας που προέρχονται απόσημαντικούς δικτυακούς τόπους πολυμέσων, εξέχουσες επιχειρηματικές οργανώσεις και τοποθεσίες που βασίζονται σε περιβάλλον - current cst.

Οι σύνδεσμοι χαμηλής ποιότητας βλάπτουν την κατάταξη των ιστότοπων. Τέτοιες συνδέσεις προέρχονται συνήθως από πηγέςόπως οι εκδότες χαμηλής ποιότητας και όσοι πωλούν συνδέσμους. Είναι δύσκολο να εκτιμηθεί η ποιότητα μιας σύνδεσης λόγω των διαφόρων αλλαγών στην αγορά.Ωστόσο, εξακολουθούν να βοηθούν την Google και τις μηχανές αναζήτησης να ταξινομούν ιστότοπους.

Andrew Dyhan, ο Διευθυντής Επιτυχίας Πελατών του Σιάλτ Οι ψηφιακές υπηρεσίες εξηγούν ποιοι παράγοντες κάνουν το περιεχόμενο να δημιουργεί περισσότερες συνδέσεις.

Διαφορά μεταξύ συνδέσμων και μεριδίων

Οι συνδέσεις συνδέουν έναν ιστότοπο με έναν άλλο ενώ το μερίδιο συνδέεται με κοινωνικόπεριεχομένου πολυμέσων σε συγκεκριμένους ιστότοπους. Και οι δύο συμβάλλουν στην αύξηση της κυκλοφορίας στην ιστοσελίδα και στην ευαισθητοποίηση. Ως εκ τούτου, οι σύνδεσμοι αποτελούν χρήσιμο πόρογια SEO, καθώς ενισχύουν την κατάταξη μιας επιχείρησης στην ουρά αναζήτησης ανεξάρτητα από τις μετοχές .

Έναρξη Σύνδεσμοι

Οι επιχειρήσεις συνιστώνται να αρχίζουν να κερδίζουν δεσμούς από την κορυφαία ποιότηταΔημιουργούν..Είναι καλύτερο να κερδίζετε δεσμούς, να ικετεύεστε γι 'αυτούς ή να κάνετε τίποτα άλλο παρά να πληρώνετε. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αποφύγετε κυρώσεις απόκερδίζοντας συνδέσεις. Η Google τιμωρεί τυχόν συνδέσμους χαμηλής ποιότητας ή που αγόρασε κατά την αξιολόγηση. Οι συνδέσεις υψηλής ποιότητας έχουν φυσική άγκυρακείμενα και δεν θα τιμωρηθούν ποτέ. Οι εξαιρετικά έγκυρες και αξιόπιστες τοποθεσίες φιλοξενούν αυτούς τους συνδέσμους, καθιστώντας τους δύσκολο να αγοράσουν.

Οι ποινές ενδέχεται να υποβαθμίσουν μια ιστοσελίδα ή έναν ολόκληρο ιστότοπο, μειώνοντας τηντο μέγεθος της κυκλοφορίας Αυτές οι τοποθεσίες δεν εμφανίζονται στην πρώτη σελίδα της μηχανής αναζήτησης. Σύμφωνα με τον Andrew Dyhan, αυτή η τακτική προορίζεται ναώθηση webmasters σε κερδίζοντας συνδέσεις.

Δονητής συνδέσμου πανεπιστημίου

Το δόλωμα συνδέσεων είναι μια στρατηγική που χρησιμοποιείται για να προσελκύσει την προσοχή και να ενθαρρύνει τους επισκέπτεςγια τη δημιουργία υπερσυνδέσμων στον ιστότοπο. Κερδίζοντας συνδέσεις με ποιοτικό περιεχόμενο μοιάζει με δόλωμα συνδέσμου καθώς κάποιος εργάζεται σε αυτό μέχρι να είναι τέλειοςαρκετά για να δημοσιεύσει. Ένας τότε επιτρέπει στους επιφανείς ανθρώπους να το γνωρίζουν και ελπίζουν ότι οι δεσμοί θα αρχίσουν να ρέουν μέσα. Το δόλωμα του συνδέσμου δεν ήτανχρησιμοποιείται μόνο ως περιεχόμενο που βασίζεται σε κείμενο καθώς ενσωματώνει και εργαλεία και αριθμομηχανές online. Οι εμπειρογνώμονες του Semalt διαπίστωσαν ότι δεν έχουν συσσωρευτείτο περιεχόμενο είναι βέβαιο ότι θα πάρει 20 με 50 φορές περισσότερες φορές τη λήψη του περιεχομένου με περιεχόμενο.

Για να συνοψίσουμε τι περιεχόμενο παίρνει περισσότερους δεσμούς θα πρέπει να αναφέρουμε τα εξής:

  • Περιεχόμενο που υποστηρίζεται από την έρευνα και τη δημοσιογραφική γνώμη που σχηματίζει τη γνώμη, παίρνει τους περισσότερους δεσμούς
  • Το 75% των αντικειμένων που έχουν δειγματοληπτικά δειγματοληψία έχουν μηδενικούς δεσμούςγεγονός που υποδηλώνει αφθονία ανεπαρκούς περιεχομένου και έλλειψη ενίσχυσης του περιεχομένου
  • Το 85% του περιεχομένου που βασίζεται σε κείμενο έχει λιγότερα από 1000λόγια. Το περιεχόμενο θα πρέπει να έχει περισσότερες από 1000 λέξεις για να λάβετε περισσότερες συνδέσεις
  • Οι λίστες-λίστες και οι θέσεις-που λαμβάνουν περισσότερους δεσμούς εκτός από τις μορφές περιεχομένου

Το μάρκετινγκ περιεχομένου λειτουργεί τόσο για μεγάλες όσο και για μικρές επιχειρήσεις. Παρ 'όλα αυτά,το μεγαλύτερο μέρος του δημοσιευμένου περιεχομένου δεν είναι αξιόπιστο. Η ιεράρχηση της ανάπτυξης περιεχομένου είναι το κλειδί για την επιτυχία. Επιπροσθέτως,το βελτιωμένο περιεχόμενο χρειάζεται συνεχή προώθηση μέσω της προσέγγισης των επιρροών, επενδύοντας σε αμειβόμενη προώθηση, χρησιμοποιώντας διάφορες μορφέςτου παρεχόμενου περιεχομένου, αφιερώνοντας αρκετό χρόνο για την προώθηση του περιεχομένου και πραγματοποιώντας προωθητικές ενέργειες περισσότερες από μία φορές αν η επιχείρησή σας έχειαπόδοση των επενδύσεων .

November 27, 2017